​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Varmepumper

Der er masser af energi i luften, som kan udnyttes og omdannes til både opvarmning af boligen og varmt brugsvand.

Sådan fungerer det

Den udendørs luft suges ind igennem en sluse i varmepumpen og passerer forbi et rørsystem, hvor energien opsamles og sendes ind i varmesystemet.

En varmepumpe kan fås som et luft til vand-anlæg, hvor den vandbårne varme føres ind i det eksisterende varmesystem og ud til dit radiator- og gulvvarmeanlæg. Dermed sikres en jævn og behagelig varme i hele huset.​

Tæt samarbejde

Erik Nielsen Vvs A/S har et tæt samarbejde med Gastech Energi. Gennem årene har vi leveret og monteret flere anlæg i samarbejde med dem og har gode erfaringer med deres produkter.

Læs mere om Gastech Energi her.​

Luft til luft-varmepumpe

En varmepumpe kan også fås som et luft til luft-anlæg. Denne løsning er velegnet til opvarmning af mindre beboelser og fritidshuse, hvor der ikke i forvejen er etableret et radiator- eller gulvvarmeanlæg.


En luft til luft-varmepumpe består af en indedel og en udedel. Indedelen er udført i et neutral hvidt og diskret design, så den nemt falder ind i husets stil. Varmepumpen styres med fjernbetjening og kan indstilles, så den holder huset på en given temperatur.

Erik Nielsen Vvs A/S har sat flere af denne model varmepumpe fra Panasonic op i sommerhusområderne på nordkysten.

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt