​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Vand og varme

Mange mennesker tager varmen i radiatorerne og det varme vand i hanen som en selvfølge, men når der pludselig ikke kommer varme på radiatoren, og der kun kommer koldt vand ud af bruseren, har man brug for hjælp.

Finder en løsning

I mange tilfælde kan det være en mindre bagatel, der kan være årsag til den manglende varme, og problemet kan hurtig løses med besøg af en VVS-montør.

Der er selvfølgelig tilfælde, hvor problemet er mere omfattende. Vi finder altid en løsning på problemet, og sørger for at der igen er varme stuer og brusebade.

Vi har uddannede energivejledere

Tænker du på at udskifte dit varmeanlæg, eller ønsker du rådgivning om dit nuværende varmeanlæg, så kontakt os og få en snak med en af vores uddannede energivejledere.

Der er i disse tider stort fokus på grøn energi, hvilket du kan læse mere om her.​

AKUT

Med vintre som vi har oplevet de seneste år opdager man hurtigt, hvis en radiator eller gulvvarmen ikke virker. Selv om sommeren sætter vi pris på at kunne få et varmt bad.

Kontakt os

Har du problemer med manglende varme eller ingen varmt vand, så kontakt os, så vi hurtigt kan få løst problemet.

Årsagen til manglende varme kan være et lille problem, som hurtigt og nemt kan løses. Kontakt os på telefon 48 22 26 56.

Hillerød Kommune

Erik Nielsen VVS A/S udfører en del arbejde for Hillerød Kommune og har blandt andet stået for udskiftningen af gaskedel og varmvandsbeholder på Nødebo Skole.

I dette tilfælde en Geminox THI 10-100 C fra Gastech-Energi A/S, som vi også har et godt samarbejde med.​

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt