​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Tag - tagrender og facader

Vidste du, at zinktagrender holder dobbelt så længe som tagrender i plastik?

Igennem de sidste par år, bliver der stillet større og større krav fra både husejere såvel som byggeherre i forbindelse med kvalitet, æstetik og ikke mindst holdbarhed. Derfor er tagrender i plastik også på vej ud til fordel for zink og kobber.

Små og store opgaver

Erik Nielsen Vvs A/S udfører både større projekter med udskiftning og opsætning af mange meter tagrende samt små udskiftninger og reparationer af tagrender i zink, kobber og plastik.

Zink som facadebeklædning har vi også en del erfaringer med. Blandt andet i forbindelse med opførelsen af vores værksted på Høgevej i 2004/2005.​

Blik og tag

Vi har opnået stor ekspertise i skifer- og kobbertage samt tilbehør dertil via forskellige opgaver på både kirker, slotte og nybyggeri i Nordsjælland og i hovedstadsområdet.

På vores værksted bukker og lodder vi render, spir, nedløb m.m.

Er der et hul eller en utæthed i din tagrende, eller har du brug for en tilbudspris i forbindelse med et større projekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 48 22 26 50.

I galleriet herunder kan du se billeder af forskellige opgaver, vi har udført, inden for blandt andet tag- og facade-, blik-, skifer-, kobber- og zinkarbejde.

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt