​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Tagrenovering, tagreparationer, montering af tag m.m.​

​Er det blevet tid til en større eller mindre tagrenovering? Hos Erik Nielsen VVS tilbyder vi alle former for renovering af tag, og det kan være alt fra en mindre reparation til et helt nyt tag. Vi holder til i Hillerød, men har kunder i hele Nordsjælland og mange andre steder.

Mange års erfaring med tage og tagrenovering

​Taget er en vigtig del af husets samlede udtryk, selvom vi ofte glemmer at kigge på vores eget tag. Et slidt, misligholdt og hullet tag handler ikke kun om æstetik. Små skader på taget kan føre til større skader i både taget og tagkonstruktionen – og i værste fald i selve bygningen.

Vi udfører gerne tagrenovering, hvor vi udskifter hele eller dele af taget. Vi kan også udskifte hele taget med helt andre tagmaterialer, hvis du ikke længere ønsker den gamle tagtype. Vi kommer også gerne ud ved en stormskade eller et andet større eller mindre problem, som skal udbedres.

Vi har næsten 25 års erfaring, og vi har altid lagt vægt på at levere kvalitetsløsninger, som vi kan være stolte af, og som kunderne kan være glade for i mange år.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for tagrenovering og andet tagarbejde. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi tager også akutte opgaver uden for arbejdstid. Dog kan du forvente et udkaldsgebyr samt dobbelt timeløn.

Du kan ringe til os på 4822 2650 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på mn@en-vvs.dk. Du bør ringe, når det er akut og uden for arbejdstid.

​​

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt