​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Solvarme som energikilde

Solen er den mest massive energikilde. Solen skinner i gennemsnit mere end 1800 timer om året i Danmark, og vi er blandt de bedste i verden til at udnytte solens energi til varme.

Du kan anvende solvarme til opvarmning af boligen og til varmt brugsvand. Herhjemme fungerer et solvarmeanlæg altid sammen med en anden energiform.

Solvarme er en rigtig god løsning, som både kan reducere din varmeregning og nedbringe CO2-udslippet. Hos Erik Nielsen VVS har vi stor erfaring med solvarme i Hillerød og Nordsjælland og kan derfor hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der bedst passer dig.

Hvordan fungerer solvarme?

Solvarmeanlægget består af en eller flere solfangere på taget af huset. Når solens stråler rammer solfangerne, omdannes energien til varme.

På taget er solfangerne igennem et lukket kredsløb forbundet med en varmtvandsbeholder inde i huset. 

Væsken i det lukkede kredsløb bliver varmet op i solfangeren af solens stråler. Herfra løber væsken ned igennem varmtvandsbeholderen og afgiver varme til beholderen, hvorefter energien er klar til brug.

Solvarme i Hillerød og på Nordsjælland

Hos Erik Nielsen VVS i Hillerød arbejder vi tæt sammen med Sonnenkraft, som med deres 45 års erfaring inden for solvarme er en af de helt store spillere på det europæiske marked for solenergiløsninger.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for solvarme og andre former for grøn energi. Du kan sende os en mail på en@en-vvs.dk eller ringe til os på telefon 48 22 26 50.

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt