​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Erik Nielsen VVS i Hillerød

I 1970 etablerede Ole Nielsen firmaet Ole Nielsen VVS.

Siden udviklede det sig, og i 1996 blev sønnen Erik Nielsen medejer af firmaet, som derved blev til Ole Nielsen & Søn.

Erik Nielsen overtager det hele

Udviklingen fortsatte, og i 1999 blev firmaet til Erik Nielsen VVS A/S, da Erik Nielsen overtog alle aktiver i firmaet og blev eneindehaver.

Erik Nielsen VVS A/S beskæftiger i dag i alt 26 medarbejdere. Heraf 10 svende med forskellige kompetencer inden for VVS, energi, gas, fjernvarme og solvarme samt tag-, facade-, og blik og kobber-arbejde.

Løbende efteruddannelse

Svendene deltager løbende i diverse VVS-kurser og efteruddannelser inden for de områder de til daglig arbejder med og ønsker at dygtiggøre sig inden for.

Vi har i øjeblikket tre lærlinge, som skiftevis er på skole og i firmaet, hvor de kører med svendene og deltager i de daglige projekter, men også udfører selvstændige opgaver.

Desuden har firmaet en murersvend ansat, som udfører diverse mureropgaver samt murer- og flisearbejde i forbindelse med ombygning og modernisering af bade-værelser

​Erik Nielsen VVS A/S sponsorerer bordtennisbord

For at samle eleverne på tværs af uddannelserne, har Erhvervsskolen Nordsjælland igangsat en række nye initiativer, og er i den forbindelse ved at etablere nye udendørs fysiske faciliteter til eleverne.

Til dette formål har Erik Nielsen VVS A/S givet et sponsorat på 10.000,- til et nyt bordtennisbord. Erik Nielsen var selv nede på skolen og overrække checken, hvor to elever fra tømreruddannelsen tog imod og glæder sig over de nye initiativer, som skal sætte gang i det sociale fællesskab på skolen.​

Stort som småt

Herudover består firmaet af to kontormedarbejdere, en overmontør og Erik Nielsen selv.

Erik Nielsen VVS A/S udfører både større og mindre opgaver i lokalområdet i Hillerød samt på resten af Nordsjælland og i hovedstadsområdet.

Skal du bruge en blikkenslager så kontakt os endelig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Flere referencer

Firmaet har i flere omgange arbejdet sammen med blandt andre Slotte og Kulturejendomme. 

I den forbindelse har vi eksempelvis stået for kobberarbejdet på Badstueslottet ved Frederiksborg Slot samt kobberarbejdet på Kronborg Slot i Helsingør.

Erik Nielsen Vvs A/S

holder til på Høgevej i Hillerød​

Kringlevejens Rallyteam

www.kringlevejensrallyteam.dk

MTB sport i Nordsjælland

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt