​Kvalitetsløsninger  |  Stor erfaring  |  Uforpligtende tilbud​

Nyt badeværelse af erfaren fagmand

Et nyt badeværelse koster mange penge og skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt, at det bliver bygget ordentligt. 

Derfor anbefaler vi, du lader en erfaren VVS-installatør stå for opgaven. Erfaring inden for nyt badeværelse som den, vi har hos Erik Nielsen VVS.

FLOT NYT BADEVÆRELSE I HILLERØD OG PÅ NORDSJÆLLAND

Alt for ofte ser vi projekter inden for nyt badeværelse i Hillerød og på Nordsjælland, som er selvgjorte, eller som er opført af håndværkere, der ikke har stillet de nødvendige kvalitetskrav. 

Konsekvensen af for mange kompromiser kan være, at et nyt badeværelse eksempelvis ikke overholder regulativerne for vådrum, hvilket giver store problemer i forbindelse med forsikringstegning og hussalg.

Hos Erik Nielsen VVS sætter vi en ære i at udføre og aflevere et godt og solidt stykke arbejde inden for nyt badeværelse i Hillerød og på Nordsjælland, som til fulde opfylder kundens ønsker og behov.​

VI TILBYDER TOTALLØSNING VED​NYT BADEVÆRELSE

Vi har base i Hillerød, og fra vores centrale placering i Nordsjælland kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud i forhold til nyt badeværelse.

​Efter en besigtigelse på adressen og en kort snak om dine ønsker vil vi inden for kort tid levere et flot oplæg og efterfølgende udarbejde et detaljeret tilbud på en totalløsning med indretningstegninger af dit nye badeværelse.

Det er ganske gratis, såfremt tilbuddet accepteres og arbejdet udføres. Bliver arbejdet derimod ikke udført, koster det udarbejdede og fremsendte materiale 2.500 kr. inkl. moms.

Ring til os allerede nu for at aftale en besigtigelse på telefon 48 22 26 50. Du kan også skrive til os med din forespørgsel på e-mail en@en-vvs.dk. 

SE VORES GALLERI INDEN FOR NYE BADEVÆRELSER

I galleriet herunder kan du se billeder fra en badeværelsesombygning før, efter og undervejs i forløbet.

Ligeledes kan du se billeder af færdige projekter med nogle af de detaljer, der er med til at sætte prikken over i'et, og som gør den sidste forskel.​

Kontakt os​

Hør om  vores fordelagtige priser eller hør mere om priser, garantier og kvaliteter.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt